Payday loan
Adviseur
Patrice Dijkman is jurist en gespecialiseerd in medezeggenschap. Zij heeft honderd ondernemingsraden getraind en als adviseur begeleid bij hun werk. Zij geeft trainingen en cursussen, begeleidt teams en adviseert organisaties op het gebied van effectieve medezeggenschap en participatie van medewerkers bij beleidsvoorbereiding.

Mijn betrokkenheid maakt dat ik moeilijke situaties niet gauw uit de weg zal gaan. Ik zet door en houd van eenvoudige oplossingen die werken. Anderen zeggen over mij: ‘dat ik een creatieve aanpak hanteer en daarmee een ander geluid laat horen’.

Mijn manier van werken sluit aan bij organisaties die vanuit samenwerking invloed willen uitoefenen. Ik zie mijn rol als: vragen stellen, inspelen op behoeftes en oplossingen organiseren. Mijn bijdrage is structurerend.

pdIk ben in 1995 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.
Na mijn studie Nederlands Recht heb ik twee jaar als onderzoeksmedewerker bij de gemeente Amsterdam gewerkt. Vervolgens ben ik zes jaar als trainer / adviseur aan Bureau Zuidema verbonden geweest. Daarna werkte ik nog twee jaar voor Thymos training & advies. Ik volgde de postacademisch opleiding Medezeggenschap in organisaties bij het Centrum voor Beleid en Management in Utrecht en de Basisopleiding voor organisatieadviseurs bij het Sioo. Inmiddels werk ik alweer enkele jaren als zelfstandig adviseur

Ik werk voor ondernemingsraden in uiteenlopende branches zoals bijvoorbeeld de zorgsector, kinderopvang, ICT, zakelijke dienstverlening en gemeentes. En sinds een paar jaar ook voor de medezeggenschap in het beroepsonderwijs

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP).